(0165) 398 888 info@trivers.nl

Hulp bij gedragsproblemen kind Moerdijk

Illustratie hand-in-hand

Kunt u hulp gebruiken bij de gedragsproblemen van uw kind en zoekt u organisatie in de omgeving van Moerdijk? Het ADHD Instituut Roosendaal helpt u graag met de ondersteuning die u zoekt. Wij zijn een instituut voor kinderen met ADHD en andere gedragsproblemen en we zijn gespecialiseerd in onderzoek en begeleiding.

Praktische hulp bij gedragsproblemen

Als u geïnteresseerd bent in praktische hulp bij gedragsproblemen van uw kind, in de omgeving van Moerdijk, is het goed om te weten dat wij:

  • De persoonlijke ontwikkeling van de cliënt voorop stellen. Korte communicatielijnen en vertrouwen zijn hierbij erg belangrijk.
  • In een breed zorgaanbod voorzien. Wij richten ons specifieke op kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, bij wie de ontwikkeling achterblijft.
  • Persoonlijke benadering en flexibiliteit bij de beantwoording van de hulpvraag hanteren. Door onze verschillende locaties in de regio bieden wij kleinschalige hulp bij gedragsproblemen van uw kind, hierdoor kunnen wij u ook in Moerdijk helpen.

Deze punten komen allemaal voort uit onze visie. Wij zetten ons in voor de zorg voor zowel het kind als de en ouder.

Wilt u onze hulp vandaag nog inschakelen: neem contact op

Wij bieden u graag de hulp die u nodig heeft bij de gedragsproblemen van uw kind, ook in de regio Moerdijk. Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via nummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen