(0165) 398 888 info@trivers.nl

ADHD kind test Moerdijk

Illustratie hand-in-hand

Voor een ADHD test voor uw kind in de omgeving van Moerdijk bent u bij ADHD Instituut Roosendaal aan het juiste adres. Als u vermoedt dat uw kind ADHD heeft, kan een test u uitsluitsel geven. Het geeft u de informatie waarmee u verder kan werken. Daarnaast biedt onze praktijk u praktische en handelingsgerichte adviezen voor de begeleiding van uw kind.

Een ADHD test voor uw kind kan ook in Moerdijk

ADHD is een biologische stoornis die voor een deel erfelijk bepaald is. De hersenen reageren anders dan normaal. Vaak geven mensen met ADHD aan dat het een chaos in hun hoofd is. Het is een groot misverstand dat de stoornis ontstaat door een tekort aan aandacht van de ouders. In het algemeen zijn de kenmerken:

  • Hyperactiviteit
  • Problemen met de fijne motoriek
  • Moeite in omgang met andere kinderen
  • Moeite met leren op school
  • Spraakachterstanden

Wij richten ons specifiek op kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en hun ouders. De praktijk van ADHD Instituut Roosendaal heeft verschillende locaties in de regio. Een ADHD test voor een kind kan bijvoorbeeld ook in Moerdijk.

Meer weten over onze begeleiding en werkwijze

Neem voor meer informatie over een ADHD test voor uw kind in Moerdijk contact op door te bellen met onze medewerkers via telefoonnummer (0165) 398 888. Wij helpen u graag.  Bent u geïnteresseerd in onze begeleiding dan kunt u hier ook meer lezen over onze visie .

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen