(0165) 398 888 info@trivers.nl

ADHD kind test Oud Gastel

Illustratie hand-in-hand

ADHD Instituut Roosendaal biedt een ADHD test voor uw kind op diverse locaties, waaronder Oud Gastel. Naar schatting heeft zo’n 3 tot 5 procent van de Nederlandse kinderen ADHD. ADHD staat voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder en kenmerkt zich door onder andere hyperactiviteit, problemen met de fijne motoriek, spraakachterstanden, moeite met leren op school en met de omgang met andere kinderen. Gedragsproblemen kunnen de ontwikkeling van kinderen belemmeren. Een ADHD test kan u uitsluitsel geven.

ADHD test voor uw kind in Oud Gastel

ADHD Instituut Roosendaal onderzoekt en behandelt kinderen uit de gehele regio. Hierdoor zijn wij gemakkelijk te benaderen. Wilt u bijvoorbeeld uw kind laten testen op ADHD en woont u in Oud Gastel? Dan is dit geen probleem. Deze kleinschaligheid maakt onderdeel uit van onze visie:

  • Wij voorzien in een breed zorgaanbod voor kinderen en jongeren voor wie de ontwikkeling niet verloopt zoals verwacht.
  • Wij richten ons op kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar en de ouders.
  • Wij zijn kleinschalig. Persoonlijke benadering en flexibiliteit bij de beantwoording van de hulpvraag zijn daardoor mogelijk.

Naast de mogelijkheid voor een ADHD test en verder onderzoek, bieden wij ook begeleiding. Wij stellen de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt voorop. Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn hierbij erg belangrijk. De zorg voor kind en ouder, is namelijk onze zorg.

Maak een afspraak

Wij hebben verschillende locaties in de regio, waarschijnlijk ook bij u in de buurt. Neem voor informatie over een ADHD test voor uw kind in Oud Gastel vrijblijvend contact op door te bellen met onze medewerkers via (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen