(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinder en jeugdpsycholoog Zevenbergen

Illustratie hand-in-hand

Bij ADHD Instituut Roosendaal vindt u altijd een geschikte kinder en jeugdpsycholoog in de buurt van Zevenbergen. Onze praktijk bestaat uit team van GZ-psychologen en een eerstelijnspsycholoog. Wij maken daarnaast ook altijd gebruik van ons uitgebreide netwerk om onze cliënten een zo goed mogelijke behandeling te kunnen geven. Hierbij zijn zowel het kind als de ouders even belangrijk om een behandeling te laten slagen. Dat weet de kinder en jeugdpsycholoog van het ADHD Instituut Roosendaal bij u in Zevenbergen maar al te goed.

Een kinder en jeugdpsycholoog in de regio van Zevenbergen helpt bij gedragsstoornissen

Het ADHD Instituut Roosendaal is gevestigd in Roosendaal, maar wij kunnen ook kinderen uit verschillende andere gebieden hulp bieden. Woont u bijvoorbeeld in Dinteloord, Dordrecht, Essen, Etten-Leur, Halsteren? Ook dan kunnen wij u en uw kind helpen. Een volledig overzicht van onze locaties vindt u op onze website. Een kinder en jeugd psycholoog in de buurt van Zevenbergen vindt u dus bij het specialistische ADHD Instituut Roosendaal.

ADHD Instituut Roosendaal werkt altijd vanuit een gedeelde visie

Een kinder en jeugdpsycholoog van ADHD Instituut Roosendaal, in buurt van Zevenbergen, werkt altijd aan de hand van een specifieke visie. Wij richten ons op kinderen in de leeftijdgroep van 6 tot 18 jaar, waarbij de persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Vanwege onze kleinschaligheid zijn wij erg flexibel in de hulp die wij kunnen bieden. Benieuwd of uw kind ook door ons geholpen kan worden? Bel ons dan op het telefoonnummer (0165) 398 888 en wij kunnen u vanaf dat moment van een passend advies voorzien.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen