(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Sociaal Emotionele Problemen (SEO)

Wat is er met mijn kind aan de hand?
Mijn kind zit steeds minder lekker in zijn vel.

Soms heeft een kind moeite zich te handhaven binnen een groep. Dit kan op school zijn, bij de sportclub of gewoon thuis.

De problemen kunnen zich in het gedrag uiten. Een kind kan bijvoorbeeld erg druk zijn. Ook kan een kind sociaal-emotionele problemen hebben, bijvoorbeeld door meer dan normaal last te hebben van angsten.

Wat er precies mis is, is niet altijd even duidelijk. Daarom bieden wij een uitgebreid onderzoek aan, gericht op het gedrag en de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind. Vervolgens zal Trivers-ADHD Instituut Roosendaal u, en indien gewenst de school, praktische en handelingsgerichte adviezen geven voor de begeleiding van uw kind.

Wanneer er meer inzicht is in de problemen op sociaal-emotioneel gebied, kan Trivers-ADHD Instituut Roosendaal u een gericht begeleidingstraject bieden.

Trivers ADHD-Instituut Roosendaal – Breda – Brabant

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen