(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinder en jeugdpsycholoog Oudenbosch

Illustratie hand-in-hand

Bij ADHD Instituut Roosendaal vindt u de beste kinder en jeugdpsycholoog van Oudenbosch en omgeving. Onze psychologen zijn op de hoogte van de laatste informatie over de meest effectieve behandelmethodes voor jongeren met gedragsproblemen in een thuissituatie. In veel gevallen weet u als ouder niet meer hoe u uw kind kunt helpen. De kinder en jeugdpsychologen van onze praktijk in Roosendaal helpen u graag om de thuissituatie te verbeteren.

Een kinder en jeugdpsycholoog in buurt van Oudenbosch kan u helpen

Onze praktijk bestaat uit een hecht team van psychologen en orthopedagogen die kinderen bij allerlei soorten problemen kunnen helpen:

  • Ontwikkelingsproblemen
  • Gedragsproblemen
  • Sociaal-emotionele en psychische problemen
  • Leerproblemen

Onze centrale visie is dat wij kinderen en ouders maatwerk willen leveren door voor iedere cliënt een persoonlijk plan van aanpak op te stellen. Ieder kind is immers anders en heeft een andere behandeling nodig. Wij voorzien in een breed zorgaanbod, om zoveel mogelijk jongeren te kunnen helpen waarvan de ontwikkeling niet helemaal volgens verwachting gaat. Wij hebben altijd een geschikte kinder en jeugdpsycholoog voor u beschikbaar in de omgeving van Oudenbosch of in één van onze andere vestigingen.

Behandelplan op maat

Onze kinder en jeugdpsycholoog in de regio van Oudenbosch voert altijd eerst een klein onderzoekje uit bij een cliënt om de problemen goed in kaart te kunnen brengen. Zeer snel daarna zullen we dan een behandeling op maat voorstellen. Uiteraard hebben u en uw kind hier ook inspraak in. Alleen op die manier kunnen we de problemen ook echt oplossen.  Bel ons op het nummer (0165) 398 888 om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen