(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinder en jeugdpsycholoog Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Bent u al enige tijd op zoek naar een goede kinder en jeugdpsycholoog bij u in buurt in Roosendaal? ADHD Instituut Roosendaal is dé specialist op het gebied van gedragsstoornissen en ontwikkelingsproblemen bij kinderen. Zeker op jonge leeftijd kunnen jongeren vaak opstandig zijn. Dit heeft vaak een bepaalde reden waar wij u bij kunnen helpen. We zullen daartoe altijd eerst onderzoeken hoe de situatie op dit moment is om vervolgens een behandeling op maat aan te kunnen bieden. Ieder kind zit namelijk anders in elkaar en vergt een andere aanpak.

Neem contact op met een kinder en jeugdpsycholoog uit de omgeving van Roosendaal

In onze praktijk zien wij dagelijks voorbeelden uit de praktijk waarbij wij zowel het kind als de ouders ondersteuning kunnen bieden. Een kinder en jeugdpsycholoog in de regio van Roosendaal werkt altijd volgens een bepaalde visie:

  • Wij helpen jongeren met allerlei soorten problemen. Wij plaatsen niemand in een hokje en kijken altijd gericht naar het specifieke probleem.
  • Wij richten ons op kinderen tussen de 6 en 18 jaar en hun ouders. De inzet en inbreng van ouders is hierbij essentieel.
  • Bij ons staat altijd de persoonlijke ontwikkeling van cliënten centraal, waarbij we met opzet de communicatielijnen kort houden.
  • Wij werken altijd op kleinschalige basis, om iedereen op een persoonlijke manier te kunnen benaderen. Flexibiliteit is hier het sleutelwoord.

Bel ons voor meer informatie

Spreekt onze kleinschaligheid en de persoonlijke aanpak u en uw kind wel aan? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer (0165) 398 888 voor aanvullende informatie. Wij kunnen dan in overleg met u beslissen of het een goed idee is om een eerste kennismakingsgesprek met een kinder en jeugdpsycholoog in Roosendaal of op één onze andere locaties in te plannen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen