Kinder en jeugdpsycholoog Fijnaart

ADHD Instituut Roosendaal biedt de hulp aan van een kinder en jeugdpsycholoog in de omgeving van Fijnaart. Wanneer de ontwikkeling van uw kind niet zo verloopt als verwacht, kan er meer aan de hand zijn. Het is goed om deze vermoedens te bespreken met een objectieve expert. Onze kinder en jeugdpsychologen zijn deskundig op het gebied van psychologische hulpverlening bij kinderen en jongeren.

Trivers_gedragsproblemen

Praten met een kinder en jeugdpsycholoog in de buurt van Fijnaart

De ondersteuning van ADHD Instituut Roosendaal kan handvatten bieden, zowel voor de ouders als voor het kind. Hoewel elke traject uniek is, bieden wij in grote lijnen de volgende diensten:

 • Onderzoek: het stellen van een eventuele diagnose door middel van een individueel onderzoek bij uw kind. Vanuit dit onderzoek, en erna, krijgen de ouders meer informatie en adviezen voor begeleiding. Het geeft iedereen meer zekerheid over de situatie.
 • Begeleiding: vanuit de wensen van u en uw kind kijken we welke vorm van begeleiding gewenst is. Waar is behoefte aan en hoe worden zowel kind als ouder hiermee geholpen?
 • Indien gewenst kunnen wij ook de school voorzien van adviezen, of begeleiding geven op schoolniveau. Ook dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie en de aard van het probleem.
 • Ook voor de ouders is er, afhankelijk van de situatie, een onderzoeks- en begeleidingsprogramma.

De kinder en jeugdpsycholoog op onze locatie in Fijnaart biedt u graag de juiste begeleiding aan. Onze visie is om een kleinschalige en persoonlijke aanpak voor iedereen mogelijk te maken.

Neem gerust contact op

Heeft u het idee dat onze kinder en jeugdpsycholoog in Fijnaart iets voor u en uw kind kan betekenen? Maak dan hier, of op een van onze andere locaties, vandaag nog een afspraak door te bellen met onze medewerkers via nummer (0165) 398 888.

Trivers_gedragsproblemen_contact

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Willem Alexanderplein 2 (ingang B)
  4847 AL Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Medisch Centrum De Poort

  Jan Borghoutsplein 2
  4624 BS Bergen op Zoom

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200