(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Braingame Brian

De meeste kinderen zijn dol op computerspelletjes. Op de tablet, de Wii of Playstation. Fifi of Mindcraft, Just Dance of Skylanders zijn populair. Een game waarmee kinderen hun brein kunnen trainen ligt dan ook voor de hand. Aandacht, geheugen, leren plannen, het zijn vaardigheden die niet vaststaand zijn maar kunnen worden geoefend. Net als leren lezen, rekenen of een vreemde taal is oefenen in stapjes zinvol.

Voor wie is de Braingame Brain training geschikt?

De training is voor kinderen met AD(H)D, die ondanks de hulp van ouders, leerkrachten en soms medicatie toch nog vaak taken niet zo goed kunnen uitvoeren, afgeleid worden, dingen vergeten of het moeilijk vinden rustig te reageren. De kinderen kunnen daar zelf ook veel last van hebben. Van kinderen met AD(H)D is bekend dat een aantal van de executieve functies minder sterk zijn ontwikkeld.

De Braingame Brian training is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Afhankelijk van de interesses van het kind kan de training ook voor oudere kinderen worden ingezet. Voor jongere kinderen is het nog een beetje te moeilijk en bij oudere kinderen sluit de spelwereld wat minder goed bij hun belevingswereld aan.

Trivers ADHD-Instituut Roosendaal – Breda – Brabant

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen