(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinder en jeugdpsycholoog Moerdijk

Illustratie hand-in-hand

Als u op zoek bent naar een kinder en jeugdpsycholoog in de regio Moerdijk, bent u bij ADHD Instituut Roosendaal aan het juiste adres. Wanneer u het vermoeden heeft dat het met uw kind niet helemaal goed gaat, is het goed om een gesprek aan te gaan met een expert. De kinder en jeugdpsychologen van het ADHD Instituut uit Roosendaal zijn deskundig op het gebied van psychologische hulpverlening bij kinderen en jongeren.

Maak een afspraak met een kinder en jeugdpsycholoog in de regio Moerdijk

Indien de ontwikkeling van een kind niet verloopt zoals de verwachting was, kan het verstandig zijn de oorzaak hiervan te achterhalen. De psychologen van ADHD Instituut Roosendaal kunnen handvatten bieden. Dit is voor zowel de ouders als voor het kind van belang. Onze praktijk is een gespecialiseerd zorgcentrum. Doordat we verschillende locaties hebben, bieden we kleinschalige en laagdrempelige hulp. Deze kleinschaligheid is een belangrijk deel van onze visie:

 • Voorzien in een breed zorgaanbod voor kinderen en jongeren.
 • Richten op kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar en de ouders.
 • Persoonlijke ontwikkeling van de cliënt wordt voorop gesteld.
 • Vertrouwen en korte communicatielijnen.
 • Kleinschaligheid.
 • Persoonlijke benadering
 • Flexibiliteit bij de beantwoording van de hulpvraag.

De zorg voor kind en ouder, is onze zorg. De kinder en jeugdpsycholoog in de regio Moerdijk helpt u graag bij uw vragen.

Ga het gesprek aan

Wilt u een gesprek met onze kinder en jeugdpsycholoog in Moerdijk? Neem dan gerust contact met ons op. Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers door te bellen naar het telefoonnummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen