(0165) 398 888 info@trivers.nl

Sociale vaardigheidstraining Breda

Illustratie hand-in-hand

Heeft uw kind sociaal-emotionele gedragsproblemen en bent u daarom op zoek naar een sociale vaardigheidstraining in de buurt van Breda? Het ADHD Instituut Roosendaal is op dit gebied dé specialist bij u in de buurt. Wij proberen altijd om een zo groot mogelijke doelgroep te helpen met onze actuele kennis op het gebied van gedragsstoornissen. Vooral bij kinderen met autisme is deze sociale vaardigheidstraining in de buurt van Breda vaak een goed oplossing om te leren hoe ze op communicatief vlak zichzelf kunnen verbeteren.

Kinderen met autisme hebben baat bij sociale vaardigheidstraining in Breda

In onze praktijk zien wij steeds vaker kinderen met autisme voorbij komen. Deze kinderen hebben vaak problemen met de omgang met andere mensen en de onderlinge communicatie verloopt daarom vaak erg stroef. Ondanks dat autisme zich vaak op allerlei verschillende gebieden uit, heeft de meerderheid van deze kinderen moeite met de communicatie met andere mensen. Het contact bij deze kinderen is vaak oppervlakkig en er wordt niet vaak naar de inzichten of gevoelens van een gesprekspartner gevraagd. Vaak hebben deze kinderen moeite met het juist herkennen van gezichtuitdrukkingen en figuurlijke taal. Met onze sociale vaardigheidstraining in de buurt van Breda kunnen wij deze kinderen de specifieke ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Bel ons voor meer informatie

Heeft u interesse in deze sociale vaardigheidstraining voor uw kind in de regio van Breda of op één van onze andere locaties? Bel ons dan op het telefoonnummer (0165) 398 888 en wij gaan direct aan de slag! Zo zorgt u ervoor dat uw kind zijn of haar sociale vaardigheden sterk kan verbeteren en fijn sociaal leven kan gaan opbouwen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen