Behandeling ADHD Breda

Voor ondersteuning in de behandeling van ADHD in de regio Breda moet u bij ADHD Instituut Roosendaal zijn. ADHD staat voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder en naar schatting heeft zo’n 3 tot 5 procent van de Nederlandse kinderen deze stoornis. Dit soort gedragsproblemen kunnen de ontwikkeling van kinderen belemmeren. Goede begeleiding is dan ook heel belangrijk.

Trivers_ADHD

Behandeling van ADHD in de regio Breda

ADHD Instituut Roosendaal behandelt kinderen met ADHD uit de regio Breda. Indien u ADHD vermoedt bij uw kind, is de juiste behandeling erg belangrijk.

Bij onze behandeling staat centraal:

 • Onderzoek: wij kunnen een individueel onderzoek uitvoeren bij uw kind, indien er nog geen ADHD-diagnose is. Tijdens dit onderzoek, en erna, krijgt u meer informatie en praktische adviezen voor de begeleiding van uw kind.
 • Begeleiding: vanuit de wensen van u en uw kind kijken we of individuele training geschikt is, of dat een groepstraining de ondersteuning kan bieden. Hierbij wordt gewerkt aan de vragen wie ze zijn en wat de mogelijkheden en beperkingen van ADHD zijn. Naast deze ‘psycho-educatie’ werken we aan praktische vaardigheden op sociaal gebied en rondom leren, zoals het maken van een planning.
 • Daarnaast bieden wij speciaal voor de ouders een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma. Tijdens de psycho-educatie voor ouders wordt er uitleg gegeven over ADHD en krijgt u meer informatie over de specifieke mogelijkheden en beperkingen van uw kind.
 • Indien gewenst kunnen wij ook de school voorzien van adviezen, of begeleiding geven op schoolniveau. Dit kan variëren van themabijeenkomsten voor docenten, klassenobservatie of een consultatiegesprek.

Meer informatie en contact

De zorg voor kind en ouder, is onze zorg. Wij hebben verschillende locaties voor de behandeling van ADHD in de regio Breda, ook bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze begeleiding of behandeling van ADHD? Woont u in de regio Breda? Neem gerust contact met ons op via (0165) 398 888.

Trivers_ADHD_contact

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Willem Alexanderplein 2 (ingang B)
  4847 AL Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Medisch Centrum De Poort

  Jan Borghoutsplein 2
  4624 BS Bergen op Zoom

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200