(0165) 398 888 info@trivers.nl

Behandeling ADHD Breda

Illustratie hand-in-hand

Voor ondersteuning in de behandeling van ADHD in de regio Breda moet u bij ADHD Instituut Roosendaal zijn. ADHD staat voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder en naar schatting heeft zo’n 3 tot 5 procent van de Nederlandse kinderen deze stoornis. Dit soort gedragsproblemen kunnen de ontwikkeling van kinderen belemmeren. Goede begeleiding is dan ook heel belangrijk.

Behandeling van ADHD in de regio Breda

ADHD Instituut Roosendaal behandelt kinderen met ADHD uit de regio Breda. Indien u ADHD vermoedt bij uw kind, is de juiste behandeling erg belangrijk.

Bij onze behandeling staat centraal:

  • Onderzoek: wij kunnen een individueel onderzoek uitvoeren bij uw kind, indien er nog geen ADHD-diagnose is. Tijdens dit onderzoek, en erna, krijgt u meer informatie en praktische adviezen voor de begeleiding van uw kind.
  • Begeleiding: vanuit de wensen van u en uw kind kijken we of individuele training geschikt is, of dat een groepstraining de ondersteuning kan bieden. Hierbij wordt gewerkt aan de vragen wie ze zijn en wat de mogelijkheden en beperkingen van ADHD zijn. Naast deze ‘psycho-educatie’ werken we aan praktische vaardigheden op sociaal gebied en rondom leren, zoals het maken van een planning.
  • Daarnaast bieden wij speciaal voor de ouders een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma. Tijdens de psycho-educatie voor ouders wordt er uitleg gegeven over ADHD en krijgt u meer informatie over de specifieke mogelijkheden en beperkingen van uw kind.
  • Indien gewenst kunnen wij ook de school voorzien van adviezen, of begeleiding geven op schoolniveau. Dit kan variëren van themabijeenkomsten voor docenten, klassenobservatie of een consultatiegesprek.

Meer informatie en contact

De zorg voor kind en ouder, is onze zorg. Wij hebben verschillende locaties voor de behandeling van ADHD in de regio Breda, ook bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze begeleiding of behandeling van ADHD? Woont u in de regio Breda? Neem gerust contact met ons op via (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen