(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinder en jeugdpsycholoog Oud Gastel

Illustratie hand-in-hand

Als u op zoek bent naar een gekwalificeerde kinder en jeugdpsycholoog in de omgeving van Oud Gastel, zit u bij ADHD Instituut Roosendaal altijd goed. Ons instituut heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kinderen en jong volwassenen met psychische stoornissen. Zo kunnen we zowel kinderen als ook ouders de juiste ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Kies voor een kinder en jeugdpsycholoog in de omgeving van Oud Gastel

Bij ADHD Instituut Roosendaal zien wij regelmatig thuissituaties waar het contact tussen ouder en kind niet optimaal is. Beide partijen kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken. Op een dergelijk moment kan een kinder en jeugdpsycholoog uit de regio Oud Gastel uitkomst bieden. Onze psychologen bieden hulp door onderzoek te doen naar de oorzaak van het probleem en vervolgens beide partijen te begeleiden. Wij werken altijd vanuit een specifieke  visie:

  • Onze praktijk biedt een zeer uitgebreid zorgaanbod aan, zodat we jongeren op tijd hulp kunnen bieden als er problemen spelen.
  • Wij werken altijd op kleinschalige basis, om de hulpvraag op een zo persoonlijke en flexibele manier te kunnen aanpakken.
  • Bij ons staat de persoonlijke ontwikkeling van onze cliënten, variërend in leeftijd tussen de 6 en 18 jaar, voorop. Een persoonlijk plan van aanpak is gewenst.

Schakel direct onze hulp in

Wanneer u of uw kind hulp nodig heeft, aarzel dan niet om de kennis van een kinder en jeugdpsycholoog in de buurt van Oud Gastel te raadplegen. Wij hebben al jarenlang ervaring met gedragsstoornissen van jongeren. Mocht u niet in de buurt van Oud Gastel wonen, dan kunt u al onze andere vestigingen vinden op onze site. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer (0165) 398 888. Graag tot ziens!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen