(0165) 398 888 info@trivers.nl

ADHD kind test Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

ADHD Instituut Roosendaal heeft een ADHD test voor kinderen in Bergen op Zoom en omgeving. Wanneer de ontwikkeling van een kind wordt belemmerd door gedragsproblemen, kan er sprake zijn van een ontwikkelingsstoornis. ADHD is een aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. Er komen teveel prikkels tegelijk binnen, waardoor er vaak concentratiestoornissen ontstaan.

ADHD test voor uw kind in Bergen op Zoom

Als er vermoedens zijn van ADHD bij uw kind, kan een test u uitsluitsel geven. Wij hebben verschillende locaties in de regio. Een ADHD test voor een kind kan bijvoorbeeld in Bergen op Zoom. Bij een dergelijk onderzoek staan een aantal punten centraal:

  • Een psychologisch onderzoek kan informatie geven, waardoor u en uw kind meer zekerheid krijgen over wat er aan de hand kan zijn. Het geeft een bevestiging of juist nieuwe inzichten, waarmee we verder kunnen werken. Daarnaast kunnen nieuwe vragen ook in dit onderzoek beantwoord worden.
  • Tijdens de begeleiding of na een onderzoek krijgt u van Trivers-ADHD Instituut Roosendaal praktische en handelingsgerichte adviezen voor de begeleiding van uw kind.
  • Er bestaat voor de ouders een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma. Zo krijgt u als ouder de handvatten voor de begeleiding van uw kind.
  • Er wordt gericht op het kind een onderzoek of begeleidingstraject ingericht. Geen kind of jongere is namelijk hetzelfde.

Contact

Bent u geïnteresseerd in begeleiding door ADHD instituut Roosendaal? Neem voor meer informatie over een ADHD test voor uw kind in Bergen op Zoom contact met ons op door te bellen naar (0165) 398 888. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen