(0165) 398 888 info@trivers.nl

ADHD kind test Zevenbergen

Illustratie hand-in-hand

ADHD Instituut Roosendaal heeft een ADHD test voor uw kind in de omgeving van Zevenbergen. ADHD is een aandachtstekortstoornis en wordt gekenmerkt door onder andere hyperactiviteit, problemen met de fijne motoriek en moeite met leren.

Zonder begeleiding kan het de ontwikkeling van een kind belemmeren. Een test kan u uitsluitsel geven.

ADHD test voor uw kind in Zevenbergen

Kleinschaligheid staat centraal in de visie van ADHD Instituut Roosendaal. Wij hebben verschillende locaties in de regio. Een ADHD test voor een kind kan bijvoorbeeld in de omgeving van Zevenbergen. Als u geïnteresseerd bent in een ADHD test voor uw kind, is het goed om te weten dat wij zowel onderzoeken als begeleiden. Belangrijk hierbij is:

  • Door een psychologisch onderzoek krijgen u en uw kind meer zekerheid over wat er aan de hand kan zijn.
  • Een onderzoek geeft nieuwe inzichten of bevestigt juist de vermoedens. Indien het nieuwe vragen oplevert, onderzoeken wij dit ook.
  • Na een onderzoek of tijdens de begeleiding of krijgt u praktische en handelingsgerichte adviezen.
  • Er bestaat voor de ouders een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma.
  • Geen kind of jongere is namelijk hetzelfde, daarom richten wij de onderzoeken persoonlijk in.

Meer weten: neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een ADHD test voor uw kind en woont u in de omgeving van Zevenbergen? Neem voor meer informatie contact met ons via (0165) 398 888. Daarnaast kunnen wij u ook verder helpen met de begeleiding van uw kind.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen