Hulp bij gedragsproblemen kind Oudenbosch

Het ADHD Instituut Roosendaal biedt u de hulp die u nodig heeft bij de gedragsproblemen van uw kind en is gevestigd in omgeving van Oudenbosch. Wij kunnen u hulp bieden door middel van onderzoek en begeleiding. Onze specialisaties zijn kinderen met ADHD en andere gedragsproblemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en onze werkwijze.

Trivers_gedragsproblemen

Hulp bij gedragsproblemen van uw kind in Oudenbosch

Heeft uw kind een gedragsprobleem, of twijfelt u hierover? Als u zich al een lange tijd afvraagt of het gedrag van uw kind wel normaal is, kan het geen kwaad om de hulp in te schakelen van een professional. Het ADHD Instituut Roosendaal biedt u advies en hulp bij eventuele gedragsproblemen van uw kind. In Oudenbosch staat een van onze vele locaties, maar ook verder in de regio bieden wij hulp. Onze diensten bestaan uit:

 • Begeleiden van de kinderen of jongeren op diverse aspecten, zoals het gezamenlijk zoeken naar een antwoord op de vraag wat de belemmeringen zijn van de gedragsproblemen.
 • Het geven van praktische en handelingsgerichte adviezen. Het is fijn om te weten wat er precies speelt, maar zonder adviezen zal er niet zo veel veranderen. Ook bieden we een speciaal programma voor de ouders en/of scholen.
 • Het uitvoeren van (psychologisch) onderzoek. Door een onderzoek krijgen zowel u als uw kind meer zekerheid over de situatie. Het kan vermoedens bevestigen, maar ook nieuwe inzichten bieden.

Omdat elk persoon uniek is, richten we de onderzoeken en begeleidingstrajecten ook verschillend in. De hulp van ADHD Instituut Roosendaal, bijvoorbeeld in Oudenbosch, stelt de zorg en de hulp voor zowel het kind als de en ouder voorop.

Behoefte aan hulp bij gedragsproblemen: neem contact op

ADHD Instituut kan u de hulp bieden die u zoekt voor de gedragsproblemen van uw kind, ook in de omgeving van Oudenbosch. Spreekt onze visie u aan? Maak dan vandaag nog een afspraak te bellen naar (0165) 398 888.

Trivers_gedragsproblemen_contact

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Willem Alexanderplein 2 (ingang B)
  4847 AL Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Medisch Centrum De Poort

  Jan Borghoutsplein 2
  4624 BS Bergen op Zoom

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200