(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Spelwereld

Informatie voor kinderen

Braingame Brian draait om het jongetje Brian. Hij is uitvinder en is net verhuisd. In de speelwereld lopen familieleden en andere personen rond die een probleem hebben waarvoor hij een oplossing moet bedenken. Brian maakt steeds meer vrienden en kan de problemen steeds beter oplossen door hele bijzondere machines te bouwen.

De spelwereld begint in een dorp en breidt zich uit naar andere spelwerelden, waartoe Brian toegang krijgt als hij de trainingstaak goed doorloopt. Elk voltooid blok van drie executieve functietaken resulteert in een verandering in de spelwereld: problemen worden opgelost met behulp van door Brian bedachte machines, die zichtbaar worden na elke executieve functietraining. Hoe verder in het spel, hoe meer personages in de spelwereld verschijnen en hoe blijer deze worden. Het individueel trainingsniveau past zich aan het prestatieniveau van kind aan.

Trivers ADHD-Instituut Roosendaal – Breda – Brabant

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen