Hulp bij gedragsproblemen kind Zevenbergen

Als u hulp kunt gebruiken bij de gedragsproblemen van uw kind en in de omgeving van Zevenbergen woont, dan biedt ADHD Instituut Roosendaal u de oplossing. Gedragsproblemen worden in principe niet gestuurd vanuit erfelijkheid, maar er treedt vaak een mengeling op. Hoewel de hulpvraag vaak vanuit de omgeving komt, kan het voor kinderen ook erg vervelend zijn. Onze ondersteuning kan hierbij wat handvatten bieden, zowel voor de ouders als voor het kind.

Trivers_gedragsproblemen

Hulp op de locatie in Zevenbergen bij gedragsproblemen van uw kind

Als u twijfelt of uw kind gedragsproblemen heeft, wacht dan niet te lang met het inschakelen van hulp. Vaak laten ouders zich geruststellen door de omgeving, dat het kind er uiteindelijk wel overheen zal groeien. Door onjuiste begeleiding kan het kind een (grotere) ontwikkelingsstoornis krijgen. Wij kunnen u tijdig hulp bieden bij de gedragsproblemen van uw kind via onderzoek en begeleiding, in de regio Zevenbergen. Door middel van een onderzoek kunnen wij u (en uw kind) de zekerheid geven wat er aan de hand is. Daarnaast bestaan onze diensten uit:

 • Begeleiden van de kinderen of jongeren. Dit gaat over begeleiding op het gebied van psycho-educatie, maar ook op het gebied van praktische zaken.
 • Handelingsgerichte adviezen geven. Een praktische invalshoek staat hierbij voorop. Dit geeft ouders meer inzicht. Op verzoek kan hier ook met de school over gesproken worden.
 • Een persoonlijk ingericht onderzoek en begeleidingstraject.

Wij bieden u advies en hulp bij gedragsproblemen van uw kind. In Zevenbergen staat één van onze vele locaties, maar ook verder in de regio bieden wij hulp.

Neem contact op

De hulp van ADHD Instituut Roosendaal bij gedragsproblemen van een kind, bijvoorbeeld in Zevenbergen, stelt de zorg voor zowel het kind als de ouder voorop. Spreekt onze visie u aan? Neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar (0165) 398 888.

Trivers_gedragsproblemen_contact

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Willem Alexanderplein 2 (ingang B)
  4847 AL Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail:secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Medisch Centrum De Poort

  Jan Borghoutsplein 2
  4624 BS Bergen op Zoom

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200