(0165) 398 888 info@trivers.nl

Hulp bij gedragsproblemen kind Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

ADHD Instituut Roosendaal biedt hulp bij gedragsproblemen van uw kind, in de omgeving van Bergen op Zoom. Gedragsproblemen worden niet gestuurd vanuit erfelijkheid of een aangeboren afwijkingen, maar vaak vanuit de uit de omgeving. Er treedt vaak een mengeling op, een strikte scheiding is bij de meeste mensen slecht te maken. Ondersteuning kan hierbij wat handvatten bieden.

ADHD Instituut Roosendaal biedt hulp bij gedragsproblemen van uw kind in de omgeving van Bergen op Zoom.

Indien de gedragsproblemen de ontwikkeling van uw kind belemmerd, kan sprake zijn van een ontwikkelingsstoornis. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Aandachts- en concentratiestoornissen zoals ADD of ADHD
  • Autistische stoornissen zoals het syndroom van Asperger en PDD-NOS
  • Overige gedragsstoornissen zoals CD en ODD.

ADHD Instituut Roosendaal kan hulp bieden bij de gedragsproblemen. Onze expertise bestaat uit onderzoek en begeleiding. Zo kunnen wij eerst de diagnose vaststellen, dit geeft zowel u als uw kind meer zekerheid over wat er aan de hand is, en u vervolgens begeleiden met praktische adviezen. Wij bieden speciaal voor ouders een onderzoeks- en begeleidingsprogramma. Zo bieden wij de hulp die ingezet kan worden bij gedragsproblemen van uw kind. Bergen op Zoom is één van de locaties van waaruit wij werken. In onze visie is ieder kind uniek en onze hulp is dan ook aangepast op de wensen van u en uw kind.

Kunt u onze hulp gebruiken?

Wij hebben diverse locaties voor hulp bij gedragsproblemen van uw kind, ook in de regio Bergen op Zoom. Neem vrijblijvend contact met onze medewerkers op via telefoonnummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen