(0165) 398 888 info@trivers.nl

Hulp bij gedragsproblemen kind Fijnaart

Illustratie hand-in-hand

Is er hulp geboden bij de gedragsproblemen van uw kind en woont u in de omgeving van Fijnaart? Dan helpt ADHD Instituut Roosendaal u graag. De gedragsproblemen kunnen de ontwikkeling van uw kind belemmeren, met een ontwikkelingsstoornis als gevolg. Het is erg belangrijk om op tijd professionele hulp in te schakelen.

Professionele hulp bij gedragsproblemen van uw kind in de omgeving Fijnaart

In onze visie staan kleinschaligheid en een persoonlijke benadering voorop. Ieder kind is uniek en onze hulp is dan ook aangepast op de persoonlijke wensen. ADHD Instituut Roosendaal voorziet in een breed zorgaanbod. Wij richten ons op kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar waarbij de ontwikkeling niet zo verloopt als verwacht. De persoonlijke ontwikkeling van de kinderen staat voorop. Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn hierbij uiterst belangrijk. Doordat we ook de ouders voorzien van informatie en begeleiding kan ADHD Instituut Roosendaal hulp bieden bij de gedragsproblemen van uw kind. Onze locatie in Fijnaart is een van de vele die wij hebben in de regio.

Wilt u onze hulp inschakelen: neem contact op!

Wilt u meer weten over de hulp die wij kunnen bieden bij gedragsproblemen van uw kind, ook in de regio Fijnaart? Neem vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op door te bellen naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen