(0165) 398 888 info@trivers.nl

Hulp bij gedragsproblemen kind Oud Gastel

Illustratie hand-in-hand

Heeft u hulp nodig bij de gedragsproblemen van uw kind en zoekt u een professional in omgeving van Oud Gastel? Het ADHD Instituut Roosendaal helpt u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in kinderen met ADHD en andere gedragsproblemen. We kunnen u de hulp bieden die u zoekt door middel van onderzoek en begeleiding.

Professionele hulp bij gedragsproblemen

Voor de hulp bij gedragsproblemen zoekt u natuurlijk een organisatie dicht bij huis. Door onze diverse locaties bieden wij op verschillende plekken in de regio onze diensten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de hulp bij de gedragsproblemen van uw kind bij de locatie in Oud Gastel terecht. Onze diensten bestaan uit:

  • Een psychologisch onderzoek. Hierdoor krijgen u en uw kind meer zekerheid over wat er aan de hand is. Dit onderzoek geeft nieuwe inzichten of bevestigt juist de vermoedens.
  • Na een onderzoek of tijdens de begeleiding of krijgt u praktische en handelingsgerichte adviezen, zo kunt u de geboden hulp gelijk toepassen.
  • Begeleiding van de kinderen of jongeren op diverse aspecten.
  • Een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma, speciaal voor de ouders.

Onze hulp bij de gedragsproblemen van uw kind, bijvoorbeeld in Oud Gastel, stelt de zorg voor zowel het kind als de en ouder centraal. Het onderzoek en/of begeleidingstraject wordt zo ingericht, dat het passend is bij de persoon.

Schakel vandaag nog onze hulp in

ADHD Instituut biedt u graag de hulp die u nodig heeft bij de gedragsproblemen van uw kind, ook in de omgeving van Oud Gastel. Bel vandaag nog met een van onze medewerkers door te bellen naar ons telefoonnummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen