(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinder en jeugdpsycholoog Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Bij ADHD Instituut Roosendaal bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kinder en jeugdpsycholoog in Bergen op Zoom. ADHD Instituut Roosendaal is deskundig op het gebied van psychologische hulpverlening of psychische stoornissen bij kinderen en jongeren. Onze ondersteuning kan handvatten bieden, zowel voor de ouders als voor het kind.

Kinder en jeugdpsycholoog in Bergen op Zoom

Als u zich zorgen maakt over het gedrag dat uw kind vertoont, wacht dan niet te lang met het inschakelen van hulp. Door onjuiste begeleiding kan de situatie verergeren. De medewerkers van ADHD Instituut kunnen u tijdig hulp bieden via onderzoek en begeleiding. Onze visie:

  • Wij zijn kleinschalig. Daardoor zijn een persoonlijke benadering en flexibiliteit mogelijk.
  • Wij voorzien in een breed zorgaanbod voor kinderen en jongeren, van 6 tot 18 jaar, en hun ouders.
  • Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn erg belangrijk. De persoonlijke ontwikkeling van de cliënt wordt voorop gesteld.

De kinder en jeugdpsycholoog op onze locatie in Bergen op Zoom werkt ook via deze waarden. Onze zorg, is de zorg voor de ouder en het kind.

Maak vandaag nog een afspraak

Onze kinder en jeugdpsycholoog In Bergen op Zoom kan u en uw kind helpen bij de verdere ontwikkeling. Bergen op Zoom is slechts één van onze vele locaties. Kunnen wij iets voor u betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen