(0165) 398 888 info@trivers.nl

Kinderpsycholoog Zevenbergen

Illustratie hand-in-hand

Kinderpsycholoog in Zevenbergen

Trivers Zevenbergen is een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie..

Centraal staat voor ons het kind met zijn of haar mogelijkheden. Vanuit deze mogelijkheden zoeken wij samen met de ouders en de school naar oplossingen. Wij vinden het belangrijk dat onze adviezen praktisch uitvoerbaar zijn, zodat de ouders en het kind er direct mee aan de slag kunnen. Belangrijk bij Trivers Zevenbergen is de samenwerking in de driehoek kind – ouders – school. De persoonlijke ontwikkeling van de cliënt staat voorop. Hierbij zijn vertrouwen en korte communicatielijnen belangrijk. .

Trivers Zevenbergen

voorziet in een breed zorgaanbod voor kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep van 3 -18 jaar van wie de ontwikkeling niet naar verwachting verloopt.

Onze psychologen zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van gedragsproblemen, ontwikkelingsproblemen, sociale problemen, emotionele problemen, psychische problemen, leerproblemen en logopedische problemen. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan leerkrachten, schoolteams en ouders.

Kinderpsycholoog in de buurt van Zevenbergen

Onze kinderpsycholoog werkt vanuit onze praktijk in Zevenbergen ,. Geen kind of jongere is hetzelfde. Onze kinderpsycholoog bekijkt dan ook individueel welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is voor uw kind. Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft de kinderpsycholoog desgewenst praktische en handelsgerichte adviezen aan de school en u. Zo krijgt uw kind ook op school en thuis de juiste begeleiding die het nodig heeft.

U zoekt een kinderpsycholoog nabij Zevenbergen ? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen